Uit de PortPeople pen van: Marysha Boogerd

De PortPeople Pen, onze collega’s kennen hem allemaal en gebruiken hem dagelijks. Maar wat doen doen onze collega’s als ze niet op kantoor zijn? Wat doen zij in hun vrije tijd en wat zijn hun hobby’s? Tijd om dat eens op te schrijven, met de PortPeople Pen natuurlijk! Deze maand gaf Kaylinn de PortPeople Pen aan Marysha!

Naam: Marysha Boogerd

Functie: Planning  

Leeftijd: 23 jaar  

Lievelingseten: Alles      

Sterrenbeeld: Weegschaal

Motto: Ja toch!

Hoi Marysha! Kun je wat over jezelf vertellen?

Mijn naam is Marysha en ik studeer Criminologie. Sinds 2019 woon ik samen met mijn vriend in Rotterdam-Zuid. Mijn hobby’s zijn sporten, paardrijden en afspreken met vrienden. 

Hoe lang werk je al bij Portpeople en wat vind je het leukste aan je functie?

Ik werk sinds juli 2022 bij PortPeople. Het leukste aan mijn werk vind ik mijn collega’s. Er wordt natuurlijk hard gewerkt, maar er is ook altijd ruimte voor een grapje.

Wat doe jij zoal in je vrije tijd?

Ik heb nooit vrije tijd, maar als ik die heb dan vind ik het leuk om series te kijken en een drankje te doen met vrienden.

Grootse ergernis: 

Mensen die smakken tijdens het eten.

Je mag 1 wens doen, wat zou je wensen?

Een wens moet je niet vertellen want dan komt ‘ie niet uit 😉 …maar vooruit: een zo gezond en gelukkig mogelijk leven.

De vraag van Kaylinn aan jou: Stel dat je de kans zou krijgen om een jaar lang te reizen naar elke bestemming ter wereld, waar zou je naartoe gaan en waarom?

Als ik een jaar lang mag reizen dan zou ik proberen zo veel mogelijk van de wereld te zien. Dan zou ik iedere dag op een andere locatie genieten van de omgeving.

Aan welke collega geef jij de PortPeople pen door? En wat is jouw vraag aan aan deze collega?

Ik geef de pen aan Robbie. Mijn vraag is: Als je met je gezin op een onbewoond eiland zou wonen en je mocht maar één ding meenemen, wat zou dat zijn en waarom?

Deel dit nieuws bericht