Uit de PortPeople pen van: Leonie van Eijk!

De PortPeople Pen, onze collega’s kennen hem allemaal en gebruiken hem dagelijks. Maar wat doen doen onze collega’s als ze niet op kantoor zijn? Wat doen zij in hun vrije tijd en wat zijn hun hobby’s? Tijd om dat eens op te schrijven, met de PortPeople Pen natuurlijk! Deze maand de beurt aan Leonie!

Naam: Leonie

Functie: Intercedente

Leeftijd: 26 jaar

Lievelingseten: Pizza

Sterrenbeeld: Tweeling

Motto: Ik heb niet echt een motto, telt; wijnen, wijnen, wijnen ook?

1) Hoi Leonie! Kun je wat over jezelf vertellen?

Ik ben een echte Brabander, geboren en getogen in Someren. Voor een hele leuke vent (Roy) ben ik naar het mooie Hellevoetsluis verhuisd. Dit alweer 6 jaar! geleden. In deze 6 jaar ook moeder geworden van 2 prachtige dochters. Chloë (2 jaar) en Nova (10 maandjes). En hondenmama van onze lieve rottie Bails.

2) Hoe lang werk je al bij Portpeople en wat vind je het leukste aan je functie?

Ik werk nu 3,5 jaar voor PortPeople en het leukste vind ik toch wel het contact met mensen. De gesprekken die je voert en het is zo leuk dat iedereen anders is!

3) Wat doe jij zoal in je vrije tijd?

Op het moment staat mijn vrije tijd vooral in het teken van mijn meiden, m’n gezinnetje. Ik doe graag leuke dingen met ze zoals wandelen, pluktuintjes bezoeken, knutselen en winkelen.

4) Grootse ergernis:

Je net gewassen handen moeten afdrogen aan een doordrenkte, natte handdoek, dat vind ik zo smerig

5) Je mag 1 wens doen, wat zou je wensen?

Dat mijn dochters een heel mooi, gezond en gelukkig leven mogen leiden en iedere dag kunnen genieten van de mooie kleine dingen in het leven. Telt dit nog als 1 wens?

6) De vraag van Taco: Hee Leonie, wat zou je doen als je 1 dag directeur van PortPeople mag zijn?    

Ik denk dat ik na dit antwoord nooit directeur zal worden van PortPeople, maar als ik het dan toch voor het zeggen heb dan zou ik zeggen we leggen een dagje de werkzaamheden neer en gaan met zijn allen voor een spa dag, massages, lekker eten en drinken, manicures, pedicures, haartjes worden gedaan zodat we erna weer helemaal uitgerust er tegen aan kunnen. En leuk een escape room doen met zijn allen, goed voor de samenwerking ook!

Aan welke collega geef jij de PortPeople pen door? En wat is jouw vraag aan aan deze collega?

Ik geef de PortPeople pen door aan Jet. En mijn vraag aan Jet is: als jij in een film zou mogen leven, welke film zou het dan zijn en waarom?

Deel dit nieuws bericht