Uit de PortPeople pen van : Kaylinn van Hulst

De PortPeople Pen, onze collega’s kennen hem allemaal en gebruiken hem dagelijks. Maar wat doen doen onze collega’s als ze niet op kantoor zijn? Wat doen zij in hun vrije tijd en wat zijn hun hobby’s? Tijd om dat eens op te schrijven, met de PortPeople Pen natuurlijk! Deze maand gaf Leonie de PortPeople Pen aan Kaylinn!

Uit de PortPeople pen van: Kaylinn van Hulst

Naam: Kaylinn van Hulst

Functie: Stagiaire (Junior) Accountmanager

Leeftijd: 19

Lievelingseten: Mac Donalds

Sterrenbeeld: Leeuw

Motto: Ik wil een Big Mac.

Hoi Kaylinn! Kun je wat over jezelf vertellen?

Hoi! Mijn naam is Kaylinn, ik ben 19 jaar oud en ik woon in Hellevoetsluis. Ik woon met mijn ouders, onze hond Tommy en onze twee katten Lady en Phenna. Op het moment ben ik bezig met de opleiding (Junior) Accountmanager. Ik hoop in juli klaar te zijn met deze opleiding. Na mijn opleiding wil ik waarschijnlijk een deeltijd HBO studie volgen en daarnaast blijven werken bij PortPeople.

Hoe lang werk je al bij PortPeople en wat vind je het leukste aan je functie?

Ik loop sinds 6 februari 2023 stage bij PortPeople. Mijn werkzaamheden bij PortPeople vind ik erg leuk doordat het heel afwisselend is. Maar het allerleukste aan mijn stage bij PortPeople vind ik toch wel mijn collega`s.

Wat doe jij zoal in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd vind ik het voornamelijk leuk om steden te bezoeken door heel Nederland en daar ook lekker uit eten te gaan. Daarnaast is zondag mijn luie dag, dan kijk ik altijd naar mijn favoriete films.

Grootse ergernis: 

Mijn grootste ergernis is, is dat er zoveel onnodig geweld voorkomt op de wereld.

Je mag 1 wens doen, wat zou je wensen?

Als ik 1 wens mocht doen, zou ik wensen dat mijn huisdiertjes net zo oud kunnen worden als ik. Ik wil ze namelijk echt niet missen!!

De vraag van Jet aan jou: Mijn vraag aan haar is: wie is jouw allergrootste voorbeeld in je leven?

Ik heb geen specifiek persoon wie ik als mijn allergrootste voorbeeld zie. Ik heb van vele mensen die dichtbij mij staan belangrijke lessen geleerd!

Aan welke collega geef jij de PortPeoplePen door? en wat is jouw vraag aan deze collega?

De vraag van mij aan Marysha: Stel dat je de kans zou krijgen om een jaar lang te reizen naar elke bestemming ter wereld, waar zou je naartoe gaan en waarom?

Deel dit nieuws bericht