Uit de PortPeople pen van Joost Bouterse

De PortPeople Pen, onze collega’s kennen hem allemaal en gebruiken hem dagelijks. Maar wat doen doen onze collega’s als ze niet op kantoor zijn? Wat doen zij in hun vrije tijd en wat zijn hun hobby’s? Tijd om dat eens op te schrijven, met de PortPeople Pen natuurlijk! Deze maand gaf Robbie de PortPeople Pen aan Joost!

Naam: Joost Bouterse

Functie: Vestigingsmanager Hellevoetsluis

Leeftijd:  30

Lievelingseten: Vooral zoveel mogelijk proeven, als ik echt moet kiezen, dan Mexicaans              

Sterrenbeeld: Weegschaal

Motto: Als Feyenoordsupporter kan dit maar één ding zijn, geen woorden maar daden

Hoi Joost! Kun je wat over jezelf vertellen?

Ik ben Joost, recent dertig jaar geworden. Ik ben opgegroeid in Rhoon, maar woon momenteel op mezelf in Rotterdam. Momenteel woon ik hier nog alleen, maar binnenkort komt mijn vriendin bij mij intrekken. Daarnaast ben ik een groot Feyenoord supporter.

Hoe lang werk je al bij Portpeople en wat vind je het leukste aan je functie?

Bijna 7 jaar alweer. Het leukste vind ik het om samen te werken met mijn collega’s en samen te werken naar een goed resultaat. Daarnaast vind ik het leuk om echt iets voor iemand te kunnen betekenen, bijvoorbeeld een leuke nieuwe baan voor iemand, waar hij of zij echt op zijn/haar plek zit

Wat doe jij zoal in je vrije tijd?

Leuke dingen doen met mijn vriendin en ik heb een seizoenkaart voor Feyenoord, dus ben vaak in een voetbalstadion te vinden

Favoriete film:

Ik kijk weinig films eigenlijk, maar ik heb alle films van Harry Potter meerdere malen gezien

Wat staat er nog op je bucketlist?

 Een rondreis door West-Amerika en op safari om de big five te spotten

Grootse ergernis:

 Mensen die vooral of alleen rekening houden met zichzelf, zonder aan andere mensen te denken.

Je mag 1 wens doen, wat zou je wensen?


Heel cliché, maar veel gezondheid en geluk voor alle mensen die dichtbij mij staan. Dus uiteraard ook voor collega’s 😉

De vraag van Robbie aan jou: Als je een biertje zou zijn, wat voor een biertje zou je zijn, waarom en hoe zou je smaken?

Een Rotterdams Trots biertje, omdat ik een trotse Rotterdammer ben. Ik smaak vooral naar meer😉

Aan welke collega geef jij de PortPeople pen door? En wat is jouw vraag aan aan deze collega?

Aan Annika en hierbij mijn vraag: als je met iemand een maand mocht ruilen van werk en leven, wie zou dat zijn en waarom? (dit hoeft geen collega te zijn)

Deel dit nieuws bericht