De starter van de maand

Elke maand starten er weer nieuwe leuke kandidaten bij onze opdrachtgevers. Gematcht door onze recruiters vonden zij de baan die precies bij hen past.

Begin dit jaar is Jill gestart in haar nieuwe functie als Logistiek Administratief Medewerker bij Kramer Group, tijd om even te vragen hoe het met haar gaat!

‘In 2022 ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe baan in een nieuwe branche en zo in contact gekomen met PortPeople. Zij hebben mij geholpen aan een nieuwe baan bij Kramer Group. Alles was nieuw voor mij dus in het begin liet ik me vooral informeren. Vanaf het eerste moment heb ik me erg op mijn gemak gevoeld bij Taco, hij was/is mijn contactpersoon binnen PortPeople. Ik voelde me gelijk welkom en ik kon met al mijn vragen terecht’.

De havenwereld was compleet nieuw voor mij en ik kreeg heel veel informatie dus ik liet alles op me af komen.  Ik ben erg blij met mijn keuze voor deze functie en het feit dat Kramer mij de kans heeft gegeven om hier aan het werk te mogen gaan. In mijn functie sta ik voornamelijk in contact met chauffeurs in veel verschillende landen. Dit brengt erg veel diversiteit in mijn werkzaamheden. Het is altijd weer een uitdaging om er voor te zorgen dat chauffeurs zich welkom voelen, wij elkaar begrijpen en hen verder op weg te helpen met de reis die ze moeten maken. Je krijgt te maken met chauffeurs die minder tevreden zijn, maar het kan ook voorkomen dat chauffeurs je zo dankbaar zijn dat ze je een reep chocola komen brengen.

Daarnaast heerst er bij Kramer saamhorigheid. Wanneer er even niet veel te doen is aan de Front Office dan vraag ik mijn collega’s van de Back Office of van de planning of ik hen kan helpen. De eerste keer krijg je netjes uitleg van iemand en zo helpt elke afdeling elkaar met piek en dalmomenten.

Al met al ben ik erg blij met mijn switch in de havenwereld en ik hoop hier nog lang te mogen werken’.

Team PortPeople wenst Jill heel veel plezier en succes in haar nieuwe functie!

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe baan? Scroll dan eens door onze vacatures en klik hier! Of neem contact met ons op, samen vinden we de baan die bij jou past!

Deel dit nieuws bericht