De starter van de maand

Elke maand starten er weer nieuwe leuke kandidaten bij onze opdrachtgevers. Gematcht door onze recruiters vonden zij de baan die precies bij hen past.

Afgelopen maand is Nicole gestart in haar nieuwe functie, als Customer Service Medewerker, bij één van onze opdrachtgevers. Tijd om even te vragen hoe het met haar gaat!

Super leuk dat je gestart bent in je nieuwe functie, wat vind je het leukste aan jouw functie?

Dat geen dag hetzelfde is. Veel contact met collega’s en klanten en er alles uit halen om met de beste oplossing te komen.

Wat was je verwachting voordat je ging starten?

Ik had alle positieve ervaringen al meegekregen tijdens mijn gesprek met de recruiter en het eerste sollicitatie gesprek. Mijn verwachtingen waren hoog en zijn ook zeker waargemaakt.

Wat heeft jouw het meest verrast aan je nieuwe functie?

Dat ik echt met alle afdelingen te maken heb en zo ook het gehele proces mee kan en mag maken.

Hoe is je ervaring met jouw contact persoon bij portpeople?

Heel vriendelijk en professioneel, duidelijke communicatie. Hele goede uitleg over het bedrijf waar je op gesprek gaat. En bij vragen word je heel goed geholpen

Team PortPeople wenst Nicole en alle andere kandidaten die deze maand gaan starten heel veel plezier en succes in hun nieuwe functie.

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe baan? Scroll dan eens door onze vacatures en klik hier! Of neem contact met ons op, samen vinden we de baan die bij jou past!

Deel dit nieuws bericht