Solliciteren via Whatsapp

Solliciteren via een appje? Dat kan bij PortPeople

We appen wat met elkaar af. In 2017 stuurden we wereldwijd per minuut, meer dan 29 miljoen apps. Laat staan de dagelijkse 1,5 miljard WhatsApp gebruikers die met elkaar communiceren. Het gebruik van WhatsApp is dus niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Waarom dus niet solliciteren via een simpel appje? Sinds kort kan je daarom bij PortPeople solliciteren via Whatsapp!

Stel je bent onderweg of wanneer je in de metro zit en een leuke vacature verschijnt, wil je uiteraard snel reageren. Vaak ben je bezig met het invullen van uitgebreide sollicitatieformulieren en er is niet altijd de mogelijkheid om jouw CV te versturen vanaf jouw mobiel. Vanaf nu is dit verleden tijd. PortPeople biedt je simpelweg de optie om een appje te sturen. Dus geen compleet formulier met allerlei in te vullen vragen, maar één druk op de knop. Makkelijk toch? Daarna nemen onze collega’s contact met je op.

Door het lanceren van “Solliciteren via WhatsApp” maakt PortPeople het nog gemakkelijker voor haar kandidaten om een geschikte baan te vinden. Koen Somers, vestigingsmanager bij PortPeople Spijkenisse vult aan: ‘Het invullen van een volledig sollicitatieformulier op een mobiel kost simpelweg veel tijd. Door het solliciteren via WhatsApp maken we het nog makkelijker!’. Op een later tijdstip ontvangen we uiteraard graag je volledige CV, maar door deze optie kunnen we sneller contact met je leggen en kijken of we wat voor jou kunnen betekenen. ‘Het is dus geen complete sollicitatie die je stuurt. We proberen het solliciteren echt gemakkelijk te maken!’,

Innovatieve recruiter
Eerder dit jaar lanceerden wij de PortPeople applicatie. Hierin kan je gemakkelijk alle vacatures bekijken, een profiel aanmaken met jouw wensen en natuurlijk solliciteren. Uiteraard is de applicatie beschikbaar voor zowel iOs- als Android-gebruikers.

Proberen?
Ook solliciteren via een simpel appje? Of benieuwd naar onze vacatures in de haven, transport & petrochemie? Bekijk deze dan hier!

Deel dit nieuws bericht