PortPeople actief in de wereld van haven, transport en logistiek.

 

De onderneming is een voortzetting van de ondernemingen VPR en MPS na een fusie. De bundeling van krachten leidde tot een nieuw sterk merk in techniek en logistiek: PortPeople.

PortPeople is ontstaan vanuit de behoefte aan gekwalificeerde mensen voor het brede spectrum aan functies in de technische- en logistieke sector. De beste mensen op de juiste plek, dat is het devies. Om die kwaliteit te garanderen creëerde David een opleidingsinstituut: PortLinq.

PortPeople zendt gekwalificeerde mensen uit en detacheert. Terwijl PortLinq zorgt voor de benodigde opleiding en certificering. Die synergie is uniek in de haven en industrie. De dagelijkse leiding van de bedrijven is in handen van Alfred Poot. Hij was de directeur van VPR, dat samen met MPS in PortPeople is opgegaan.

Alfred heeft jarenlange ervaring in zowel het opleiden als uitzenden van mensen. Samen met David staat hij graag voor u klaar!

Onze vestigingen

Samen verder onder een nieuwe naam.

Vanaf 3 april 2018 hebben de uitzendbureaus VPR en MPS hun krachten gebundeld en gaan wij verder onder de naam PortPeople. Met onze gebundelde kennis en ervaring kunnen wij u nog beter van dienst zijn. Wij zien uit naar een vervolg op onze samenwerking met u.

 

VPR
MPS