De starter van de maand

Elke maand starten er weer nieuwe leuke kandidaten bij onze opdrachtgevers. Gematcht door onze recruiters vonden zij de baan die precies bij hen past.

Afgelopen maand is Mistey gestart in haar nieuwe functie, als Balie medewerkster, bij één van onze opdrachtgevers. Tijd om even te vragen hoe het met haar gaat!

Wat vind je het leukst aan jouw functie?

Ik vind het leukste aan mijn functie dat er veel afwisseling is in het werk en de diensten. Veel contact met leuke collega’s

Wat was je verwachting voordat je ging starten?

Ik had om eerlijk te zijn niet heel veel verwachtingen, omdat ik zelf ook nog niet echt bekend was met werken in de haven. Ik ging er dus een beetje blanco in

Hoe is je ervaring met jouw contactpersoon bij PortPeople?

Ik heb een hele positieve ervaring met Portpeople. Ik kan altijd een berichtje sturen naar mijn contact persoon via de whatsapp of ik kan zelfs even bellen. Wat altijd super fijn is als je vragen hebt.

Team PortPeople wenst Mistey en alle andere kandidaten die deze maand gaan starten heel veel plezier en succes in hun nieuwe functie.

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe baan? Scroll dan eens door onze vacatures en klik hier! Of neem contact met ons op, samen vinden we de baan die bij jou past!

Deel dit nieuws bericht