De starter van de maand

Elke maand starten er weer nieuwe leuke kandidaten bij onze opdrachtgevers. Gematcht door onze recruiters vonden zij de baan die precies bij hen past.

Afgelopen maand is Vincenta gestart in haar nieuwe functie, als Operations Coördinator Import, bij één van onze opdrachtgevers. Tijd om even te vragen hoe het met haar gaat!

Wat vind je het leukst aan jouw functie?

Documenten klaarleggen voor klanten en collega’s en facturaties maken. Ik was online aan het zoeken naar een baan als administratief medewerker. En ik zag een vacature van Portpeople voorbij komen. Daar heb ik op gesolliciteerd toen kreeg ik een WhatsApp berichtje en werd ik uitgenodigd voor een gesprek. Nu ben ik bijna vier weken werkzaam bij de opdrachtgever van PortPeople

Wat heeft jouw het meest verrast aan je nieuwe functie?

Er waren geen verrassingen voor mij ik had al ervaring in mijn huidige functie. Bij een ander transportbedrijf dus ik wist wat mij te wachten te stond.

Wat was je verwachting voordat je ging starten?

Mijn verwachting was eigenlijk wat nu de realiteit is. Leuk werk en een leuke groep collega’s.


Hoe is je ervaring met jouw contactpersoon bij PortPeople?

Tot nu toe vind ik alles bij Portpeople duidelijk als ik vragen heb staan zij altijd klaar om antwoord te geven. En met mijn contactpersoon Annika kan ik het goed vinden ik kan altijd bij haar terecht als ik vragen of hulp nodig heb.

Team PortPeople wenst Vincenta en alle andere kandidaten die deze maand gaan starten heel veel plezier en succes in hun nieuwe functie.

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe baan? Scroll dan eens door onze vacatures en klik hier! Of neem contact met ons op, samen vinden we de baan die bij jou past!

Deel dit nieuws bericht