De starter van de maand

Elke maand starten er weer nieuwe leuke kandidaten bij onze opdrachtgevers. Gematcht door onze recruiters vonden zij de baan die precies bij hen past.

Afgelopen maand is Robert gestart in zijn nieuwe functie, als Remote Operator, bij één van onze opdrachtgevers. Tijd om even te vragen hoe het met hem gaat!

Wat vind je het leukst aan jouw functie?

Het leuke aan deze functie is dat je mag werken met groot materieel en terecht komt in een hecht team van collega’s waar je de klus mee moet klaren. Er is genoeg ruimte voor gezelligheid en iedereen is behulpzaam, wat er voor zorgt dat je met plezier naar je werk gaat en met een goed gevoel weer naar huis rijdt.

Wat mij het meest verrast bij het werken als Remote Operator bij RWG is hoe snel de tijd gaat eigenlijk. De stevige focus op je werk waar je een grote verantwoordelijkheid draagt gecombineerd met de informele, ontspannen werksfeer zorgt ervoor dat je totaal niet bezig bent met de tijd.

Wat was je verwachting voordat je ging starten?

Mijn verwachting was eigenlijk wat nu de realiteit is. Leuk werk en een leuke groep collega’s.

Hoe is je ervaring met jouw contactpersoon bij PortPeople?

Mijn ervaring met PortPeople is eigenlijk super positief. Het contact verloopt vanaf het begin heel goed, er wordt snel gereageerd en er wordt altijd duidelijkheid gegeven als je vragen hebt.

Team PortPeople wenst Robert en alle andere kandidaten die deze maand gaan starten heel veel plezier en succes in hun nieuwe functie.

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe baan? Scroll dan eens door onze vacatures en klik hier! Of neem contact met ons op, samen vinden we de baan die bij jou past!

Deel dit nieuws bericht