Dana aan het woord

PortPeople Spijkenisse breidt uit!

 

PortPeople verwelkomt Dana Janssen als intercedente. Dana gaat het team in Spijkenisse versterken. Om haar beter te leren kennen, interviewde collega Koen Somers haar. Maak dus snel kennis met Dana!

Dana, je bent vol frisse moed gestart bij PortPeople. Kan je wat vertellen over jezelf?
Ik ben geboren en getogen in Spijkenisse. Tijdens mijn studie ‘Ondernemen’ aan de Hogeschool van Rotterdam kwam ik tijdens de banenmarkt in aanraking met het HR-vak. Na mijn afstuderen heb ik mijn eerste ervaring als intercedente opgedaan.

Wat betekent de Rotterdamse haven voor jou?
Veel van mijn vrienden en familie zijn werkzaam in de haven. Als je in Spijkenisse woont ken je veel mensen die in de haven werken. Maar ik had de haven nog niet van dichtbij gezien. Tijdens de eerste weken bij PortPeople heb ik een goed beeld gekregen van de veelzijdigheid van de Rotterdamse haven. Gaaf om daar nu onderdeel van te zijn. De haven ligt echt op op een steenworp afstand van ons kantoor.

Wat wil je meegeven aan werkzoekenden?
PortPeople heeft ontzettend gave opdrachtgevers. Mijn collega’s kennen de haven en hebben veel connecties binnen de diverse bedrijfstakken. Het PortPeople team is heel divers. Dé perfecte mix als je het aan mij vraagt. Het daadwerkelijk investeren in onze kandidaten is ook iets waar wij echt een stapje verder gaan dan andere uitzendbureaus. Zo vinden er wekelijks trainingen plaats binnen PortLinq; het opleidingscentrum van PortPeople.

Waarom heb je gekozen voor PortPeople?
De dynamiek binnen PortPeople vind ik geweldig. Mijn collega’s en ik stropen graag onze mouwen op! Niet lullen, maar poetsen zit echt in ons DNA.

Waar krijg jij energie van tijdens je werk?
Persoonlijk vind ik het een succes als ik een kandidaat verder op weg kan helpen.
Iemand plaatsen is uiteraard fantastisch, maar het bijdragen aan iemands carrière, dat is waar het om draait!

Namens het hele PortPeople team; welkom aan boord Dana en heel succes met je nieuwe uitdaging!

 

 

Deel dit nieuws bericht